Returnering og tilbagebetaling

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare på abycopenhagen.dk. Det betyder, at når du har modtaget en vare, kan den returneres indenfor 14 dage. Det beløb der tilbagebetales vil være eksklusiv fragten.

For at benytte dig af fortrydelsesretten skal du meddele ABY Copenhagen pr. mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan også benytte dig af returformularen, som er vedlagt din forsendelse. Skulle du mod forventning ikke have modtaget en returformular i din forsendelse, bedes du kontakte kundeservice på info@abycopenhagen.dk

De samme regler gælder ved ombytning. Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, farve eller vare, skal du returnere varen senest 14 dage efter modtagelse og afgive en ny ordre på webshoppen.

Du står selv for omkostninger ved at returnere varen til os. Du kan frit vælge, hvilket post/pakke-selskab, som du vil benytte. Vi anbefaler, at du gemmer kvitteringen fra posthuset og evt. tracking nummer som bevis på fremsendelse af pakken.

Varen/varerne skal pakkes forsvarligt, så vi modtager varen i samme stand som oprindeligt. Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi ved uforsvarlig håndtering. Vi fratrækker denne værdiforringelse købsbeløbet.

Vedlæg altid ordrebekræftelsen i pakken. Det gør processen for håndtering og tilbagebetaling en del hurtigere.

Pengene returneres til det kort, der er brugt ved købet senest 7 hverdage efter modtagelse af returpakken.

Returvarer sendes til:

ABY Copenhagen

Nøddehaven 14A

2500 Valby

Har du spørgsmål, kan du altid kontakt os på mail: info@abycopenhagen.dk eller på telefon 26142608 i vores telefontid: mandag-torsdag fra kl. 10.00-14.00.